Biografie

Marina Eckhardt behaalde in 2003 het diploma Docerend Musicus, en in 2006 het diploma Uitvoerend Musicus aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Zij volgde lessen van Benny Ludemann en Ad van Sleuwen en gastlessen bij Keith Harris, Gertrud Weyhofen, Detlef Tewes en Caterina Lichtenberg. Ze geeft regelmatig concerten met pianist Ad van Sleuwen. Dit duo bracht in 2007 hun eerste CD uit met originele werken uit het Wenen rond 1800. Zij heeft een bloeiende lespraktijk en is muzikaal leider van het Zeeuws Mandoline en Gitaar Orkest.

Ron Leendertse begon op zevenjarige leeftijd met gitaarspelen en kreeg zijn eerste klassieke gitaarlessen van Benny Ludemann. 
Hij studeerde aan de conservatoria van Arnhem en Tilburg en volgde privé-lessen bij Baltazar Benitez. 
Hij heeft een aantal jaren in Spanje doorgebracht, waar hij zich heeft verdiept in de stijlkenmerken van Spaanse componisten en van de Spaanse volksmuziek. 
Hij geeft les op diverse muziekscholen in Nederland en België. Momenteel is hij vooral actief als uitvoerend musicus.


Monty van Belzen heeft zich na enkele jaren les ontwikkeld tot een veelzijdige muzikant. Behalve muzikaal partner van Marina Eckhardt is hij begeleider van diverse koren waarmee hij een aantal CD's opnam en concertreizen maakte naar o.a. Amerika, Australië en Rusland. Tot de hoogtepunten behoren de samenwerking met Gregor Bak en zijn Oeral Kozakkenkoor en een aantal solo-optredens met Het Zeeuws Orkest.